Talentovaný Men´s physique atlét - Branislav Dlhovič

Ahoj!

Volám sa Branislav Dlhovič mám 18 rokov a pochádzam z Ružomberka.

   Cvičeniu som sa začal venovať od mojich 12 rokov no než som sa dostal k tomuto športu hral som aktívne hokej za najvyššiu slovenskú hokejovú ligu dorastencov extraligu v drese Liptovského Mikuláša. Bol som vyhlásený ako najlepší športovec mesta Ružomberok a v celoslovenskom bodovaní v počte strelených gólov a bodov som skončil na prvom mieste. Prešiel som aj rôznymi inými klubmi.

   Dostal som sa do veku kedy som už všetko začal vnímať inak. Postupne som zisťoval že hrať hokej nie je len o talente, ale veľkú úlohu tu zohrávali aj peniaze, úplatky, závisť atď...

Prestalo ma to baviť a tak som s hokejom skončil.

1   Tu pokračovala moja nová cesta, ešte počas toho ako som hral hokej som si čítal časopisy o amerických kulturistoch. Mojím veľkým vzorom bol Arnold Schwarzenegger a keď som začal cvičiť povedal som si že musím byť ako on. Každý jeden deň som pozeral jeho motivačné videá a snažil sa od neho naučiť čo najviac.

   Už od samého začiatku v posilňovni som si ani raz nezaplatil trénera a všetky moje tréningové plány boli založené na Arnoldových metódach každú partiu som cvičil 2 krát týždenne. Boli to ťažké tréningy vždy som cvičil až do zlyhania a nebolo obvyklé keď som v posilňovni bol aj cez dve hodiny. Takýmto spôsobom som cvičil 4 roky.

2_13_14_15_1

   Oldschool kulturistika ma veľmi zaujala preto som sa rozhodol súťažiť v kategórii Men´s Physique, pretože táto kategória sa najviac približuje k oldschool kulturistike. Nezohráva tu až takú veľkú úlohu veľkosť, ale skôr symetria a prepracovanosť svalov.

Doteraz som cvičil sám pre seba, no teraz si myslím, že je čas posunúť svoje hranice o čosi vyššie takže sa pripravujem na 3 jarné súťaže:

1. Majstrovstvá Slovenska muži men´s physique, ktoré sa konajú 23.4.2017 v Púchove
2. Majstrovstvá Slovenska juniorov v kulturistike a fitness, ktoré sa konajú 29.4.2017 v Starej Ľubovni
3. 2017 AMIX Patriot Cup, ktoré sa konajú 30.4.2017 vo Vranove nad Topľou

67

   Som veľmi rád že mám super kamarátov ktorí ma vtom podporujú snažia sa ma motivovať a jednoducho mi veria. Som veľmi rád že som sa rozhodol práve pre tento šport! Dodal mi veľa sebavedomia.

   Najpozitívnejšia vec je to, že to robím sám za seba. Koľko úsilia do toho dám, tak budem napredovať a odrazí sa to na mojich výsledkoch. Jednoducho povedané: Idem sám za seba a to sa mi veľmi páči!  

Nezabudni ma sledovať na instagrame: branislav_dlhovic

                                           a na FB fanpage: Branislav Dlhovic – Men´s physique

   Zároveň by som sa chcel veľmi poďakovať značke BUTT Commando za pomoc v príprave. Som veľmi rád, že môžem prezentovať ich produkty a byť súčasťou tímu.