Predstavujeme Vám ďalšiu členku tímu. Nikoleta Šubová.

Dnes sa Vám v krátkosti predstaví náš ďalší člen tímu, Nikoleta Šubová.

Nika má na starosti reprezentáciu produktov, prácu so soc. sieťami, komunikáciu s fotografmi a dohadovanie termínov fotení.

Tu je jej pár slov o sebe...

Nika

Ahojte!

   Volám sa Nikoleta Šubová, mám 21 rokov a momentálne pôsobím v Banskej Bystrici. Svoj voľný čas trávim najmä v posilke. Stala sa z toho závislosť , droga a životný štýl.

   Keby sa ma spýtate pred pár rokmi či si viem predstaviť čas strávený nad krabičkovaním jedla a počítaním kalórii, odpoviem Vám nie. Od malička som bola veľmi aktívna a športovo založená, čo sa odzrkadlilo aj na reprezentácii škôl na rôznych podujatiach.

   Na strednej škole v 2 ročníku som podstúpila operáciu. Vykonávanie športu a ťažké váhy nepripadali do úvahy. Nikdy som sa však neriadila príkazmi iných, pokiaľ som to cítila inak. Rozhodla som sa teda navštevovať fitko aspoň kvôli kardiu. Spočiatku som nič iné ako kardio robiť ani nechcela, no hodiny trávené na kardiu a pozorovanie všetkých tých namakaných silákov, ktorí dvíhajú tažké váhy ma fascinovali a nutkali skúsiť si to tiež. Postupne som váhy navyšovala a pozorovala, že to neohrozuje môj zdravotný stav. Telo vyzeralo úplne inak ako počas obdobia cvičenia čisto len kardia a to ma fascinovalo.

Nika 3

   Prvotný impulz a mojim odrazovým mostíkom bola moja prvá trénerka. Zmenila som jedálniček , začala som sa viac zaujímať o všetky veci týkajúce sa tohto športu. Bola som vďačná za každú pomocnú ruku a radu. Pochopila som ako to funguje a najmä, spoznala som ako funguje moje telo. (Stále sa mám však čo učiť hehe) Každý krok vpred ma posilnil, dobil novou energiou bojovať ďalej. Milujem tento šport a odovzdala som sa mu celá.

   Spočiatku moje okolie nebralo vážne moje vízie a ciele. Mysleli si, že sú to len výkriky do vetra a že som ako jedna z mnohých mladých dievčat , ktoré sa pre niečo zapália a po chvíli ich to omrzí. Myslím, že som im dokázala, že sa mýlili a presvedčila ich, že to čo chcem – dostanem a idem si tvrdo za tým aj napriek rôznym pádom, sklamaniam či ranám pod pás. To ma robí omnoho silnejšou a motivovanejšou.

Nikol_1_BIG

   Mojimi najväčšími motiváciami sú Anita Herbert, Azaria Glaim a Yarishna Ayala. No najväčšou motiváciou je dodržať sľub osobe, ktorá najviac verila mojim snom...

   Moje ciele v blízkej budúcnosti sú štartovať na jeseň a vyskúšať si to na pódiu v kategórii junioriek a neskôr medzi ženami v plnej paráde. Do mojej prípravy dám všetko a maximálne si to užijem :D. Môj čerstvý úspech je prebojovanie sa do finále súťaže MISS CARAT TUNING, kde ma môžte prísť podporiť 16. - 17. júna na letisko do Piešťan. Preto pevne verím, že ma budete sledovať na ceste za mojimi snami a budem sa môcť s vami podeliť o ďalšie moje úspechy.

Nezabudni ma sledovať!! Môj Instagramový profil je : nicollett__s

   Na záver chcem veľmi poďakovať Dadke a Viliamovi za prejavenú dôveru. Som veľmi rada, že môžem prezentovať tieto kvalitné produkty a byť súčasťou tímu ;) Už teraz viem, že sa chystá veľa naozaj nádherných kúskov na ktoré sa neviem dočkať. Viac mám zakázane prezradiť, ale máte sa na čo tešiť!! ;)