Pár slov o nás. My sme BUTT Commando, teší nás!

V prvom rade ŤA vítame na našom eshope!

   Moje meno je Viliam a spolu s mojou priateľkou (najlepšou ženou akú si môžem priať) Dadkou tvoríme pár, ktorý našiel obrovskú záľubu v zdravom životnom stýle a fitku.

Fitness, novodobý životný štýl.

   Je to šport, ktorý buď robíš naplno a obetuješ mu každú minútu z tvojho času a odzrkadľuje sa to na tvojich výsledkoch a postave, alebo to nie je tvoja priorita a zacvičiť si ideš len občas, pre seba, pre dobrý pocit, chceš skúsiť niečo nové, kvôli dievčatám, kvôli chlapcom...

Mnoho ľudí si myslí, že človek cvičí a stará sa o seba len kvôli vzhľadu, zdraviu, prípadne kondícii.

   Ale to nie sú tie hlavné dôvody pre ktoré to robíme my! My to robíme pre to, lebo nás to baví a napĺňa! Baví nás sa zničiť na tréningu, baví nás mať ťažkú svalovicu, baví nás sa trápiť každodenne so stravou. Baví nás mať ciele a predstavy a postupne si ich plniť. Spoločne sa navzájom motivujeme a stále sa snažíme posúvať svoje limity. Poháňa nás dopredu chuť byť lepší ako včera. Je to náš životný štýl.

   Oba dôvody sú v poriadku. Nie každý musí byť fitnesska alebo bodybuilder, nie každý musí mať namakané bicepsi a vydrepovaný zadok, ale každý by mal dbať na svoje zdravie a nezanedbávať tú najprirodzenejšiu, v dnešnej dobe bohužiaľ veľmi potlačovanú ľudskú aktivitu... Pohyb.

   Striktný režim pri dodržiavaní stravy, tréningov a životosprávy nás naučil jednu podstatnú vec, ktorú sme si vzali ako životné motto a síce: Keď človek niečo v živote chce a urobí pre to všetko, čo je v jeho silách, dosiahne to! Slovo nedá sa sme odstránili z nášho slovníka. Naučili sme sa prekonávať lenivosť (dobre občas s tým ešte bojujeme ;), naučili sme sa húževnatosti a zdravej hrdosti, naučili sme sa nepočúvať negatívne názory ľudí okolo seba, naučili sme sa ísť si za svojím snom... Vlastne toto všetko nás naučil tento nádherný šport, tento životný štýl fitness. Áno, vďaka fitness sú z nás lepší ľudia!

Šaty robia človeka.

   Toto pravidlo platí pre ľudí, ktorí sa starajú o svoj zovňajšok, dvojnásobne. Sme presvedčení, že príťažlivá žena alebo muž s upraveným zovňajškom, vyšportovanou postavou a vhodne zvoleným oblečením, ktoré zvýrazní postavu a krivky, dodáva osobe ten správny look, ten správny punc. Nie je to len o tom byť pekne zladený. Je to o tom, ako pôsobíš na svoje okolie, ako ťa vnímajú ľudia, ktorí s tebou prídu do kontaktu prvý krát. Ľudia ťa vnímajú ako celok a podľa toho prispôsobia svoje správanie k tebe. Zapôsob na nich vyjadrovaním, charizmou a svojím lookom! Prvý dojem vieš ovplyvniť iba raz. Na to nezabúdaj!

   Bohužiaľ nájsť to správne oblečenie, ktoré by spĺňalo naše požiadavky na vzhľad, kvalitu a originálnosť sa nám nedarilo. Vždy sme sa museli uspokojiť s nejakým kompromisom. (Poznáš to, keď kúpiš si nádherný nový kúsok a po dvoch tréningoch ti z neho začnú trčať nitky. Alebo povolí nejaký spoj. Prinajhoršom v tej najnevhodnejšej chvíli. Prípadne si kúpiš nové legíny a vo fitku zistíš, že ich majú ďalšie dve baby... ). Ty predsa chceš byť originálny/a...

   Preto sme sa rozhodli rozbehnúť náš projekt BUTT Commando. Rozhodli sme sa vytvárať oblečenie, s ktorým budeme maximálne spokojní! Originálne! Bez kompromisov!

Nie je to také  ľahké, ako sa to zdá.

   Túto vetu sme si museli veľmi rýchlo osvojiť. Na začiatku sme si dôkladne, učebnicovo vypracovali podnikateľský plán, navrhli sme si dizajn, materiály, potlače... Nechýbala eufória a predstavivosť... V hlave to bolo pre nás dokonalé!

   Avšak akonáhle sme začali veci realizovať, hneď sme dostali studenú sprchu. Pri každej jednej veci sa nám postupne odkrývali ďalšie a ďalšie súvisiace problémy. Eufória upadala, rástli pochybnosti (Reči z okolia tomu tiež neprispievali.).

   Tu by som chcel vzdať moju úctu ľuďom, čo rozbehli vlastný úspešný biznis na Slovensku z ničoho. Naozaj to nie je sranda a len človek čo si tým prešiel alebo to aspoň vyskúšal, vie pochopiť, koľko času, energie, vzdelávania a nervov za tým stojí.

Nevzdáme sa!

   Základ je motivácia! Bez nej to nejde! Či už v športe alebo v živote. Musíš ju mať! Ona ťa každé ráno vytlačí z postele a v noci ti nedá spávať. Keď sa ti niečo 3krát po sebe nepodarí, skús to 4krát zase nejako inak. Raz to vyjde! Musíš byť vytrvalý, nepovoliť ani po opakovaných neúspechoch či odmietnutiach, nepočúvať negatívne a pesimistické názory. To, že to iní zavrhujú a tvrdia, že sa to nedá, ťa musí nakopnúť. Musíš chcieť dokázať opak! Len tak sa postupne posúvaš po malých krôčkoch ďalej. Musíš byť húževnatý a zdravo tvrdohlavý!

   Po viac ako roku príprav, vybavovania, sklamaní, konečne naskladňujeme prvé kúsky a spúšťame eshop. Prichádza prvá objednávka a poviem Vám, ten detský pocit radosti som naposledy zažil, keď mi rodičia kúpili prvé autíčko na ovládanie. Okrem toho sa k tomuto pocitu pridal pocit zadosťučinenia. Presne ten pocit, pre ktorý to robíme. Verte alebo nie, ale nič Vám nepohladí dušu viac, ako keď Vám napíše spokojný zákazník. Vtedy viete, že to za to všetko stojí. Stačí tak málo a hneď sme mali motivácie na rozdávanie.

Postupne prichádzajú nové nápady, vízie, noví ľudia, nové príležetosti na spoluprácu...

Ako sa vraví, preto ti štastie praje, lebo ho vytrvalo hľadáš ;)

Postupne pridávame nové kúsky, rozširujeme svoj tím, rastieme. Pomaly. Po malých krôčkoch. Ale to je presne to, čo funguje ;)

Aký máme cieľ? Byť lepší ako včera!

Nezabúdaj že cieľ je samotná cesta...