Lucia Kristová - Spočiatku veľmi dlho odolávala čaru fitness centra, nakoniec predsa len s radosťou aj ona podľahla.

 

Spočiatku veľmi dlho odolávala čaru fitness centra, nakoniec predsa len s radosťou aj ona podľahla.

 

   Ahojte volám sa Lucia Kristová mám 25 rokov pochádzam z Trenčína. Športu som sa nikdy nevenovala aktívne, skúšala som tanečnú, hádzanú, basketbal ale pri ničom som dlhšie nevydržala. 

   K fitness ma priviedol priateľ, s ktorým som začínala cvičiť. Veľmi dlho som sa odhodlávala chodiť do fitka, ale vždy som si našla nejaký dôvod prečo nie. Takže som cvičila skôr doma – klasika drepy, brušáky a podobne. Rôzne 30 dňové výzvy. Najskôr sme navštevovali dedinské garážové "fitko" a neskôr sme začali navštevovať klasické fitness centrum. 

   Od prvého dňa ako som začala cvičiť ma to chytilo za srdce a teraz si už neviem predstaviť život bez cvičenia, je to presne to čo ma baví. K bikini fitness som sa dostala vďaka mojej vtedajšej trénerke a úžasnej osobe Ivete Chrťanovej, ktorej ďakujem za veľa. Moja premiéra v bikini fitness bola v roku 2015 kde som sa umiestnila na 6. mieste.

5_2

Mám zatiaľ za sebou len dve sezóny súťaženia, takže ešte žiadnu trofej na poličke nemám. Ale pracujem na tom, aby raz bola.

 1_2

 

3_2

   Môj tréningový plán sa líši podľa toho či som v predsúťažnom období, alebo v takzvanej offseason. Pred súťažou zaraďujem kardio a tréningový plán meníme s trénerom podľa potreby.

   Pokiaľ som v offseason, tak si určite viac doprajem, cez víkend nejaký ten prehrešok nezaškodí. U mňa je to pizza - som pizzový maniak. Ale pokiaľ som v príprave, tak už žiadne prehrešky (len keď tréner povolí ) :)

   Cviky, ktoré moc neobľubujem sú cviky na brucho, nerada ho cvičím, čo je a ženu nezvyčajné, ale samozrejme odmakám aj to, ako by to potom vyzeralo, keby brucha nieto :D

 4_2

   Momentálne sa súťažiť nechystám. A prečo? Lebo nechcem, chcem si oddýchnúť. To však neznamená že necvičím. Cvičím a dokonca s väčšou chuťou ako predtým.

Každý športovec má svoju vysnívanú métu. Tá moja je mať životnú formu, na ktorú budem pyšná.

   Rada by som odkázala všetkým ľudom nech sa každý nájde v niečom inom, či je to fitness, plávanie, beh, tanec. Pohyb je pre telo neskutočne dôležitý a prirodzený, ale nikdy nerobte nič proti svojej vôli, len preto, že je to momentálny trend. Robte to čo Vás baví, a z čoho ste štastní.

FB_IMG_1493711173499FB_IMG_1493711181768